Kapros lazactatár (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Adri A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Előételek Cimkék: Előételek, Főétel előtt, Macskajajra, Buli, Karácsony, Hétvégi ebéd, Böjt, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Halak, Gyümölcsök Hozzávalók 4 személyre:
A halat kiszálkázzuk, majd a bőrét lehúzva apróra vágjuk. A finomra vágott kaporral, az aprított kaprival és olajbogyóval elkeverjük. Megfűszerezzük, a citromlével megcsepegtetjük és elkeverve 20 percig hűtőben állni hagyjuk. Tálalókarika segítségével 4 tányérra osztjuk, majd kaporbóbitával és citromszeletkével díszítve tálaljuk. Vajas pirítóst kínáljunk mellé. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||