Mascarponekrémes gyümölcstál (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Engabi A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Édességek Cimkék: Édességek, Desszert, Hétvégi ebéd, Sütés nélkül, Édes, Gyümölcsök, Tejtermékek, Főzés nélkül, Hideg Hozzávalók 4 személyre:
A gyümölcsöket szűrőben mossuk meg és csepegtessük le. Keverjük ki a citromlevet a porcukorral és óvatosan keverjük össze a gyümölcsökkel úgy, hogy ne törődjenek. A babapiskótát törjük apró darabokra egy sodrófával. Keverjük habosra a mascarponét, a narancslikőrt, a cukrot és a tejet. Tálalás előtt tegyünk a morzsaágyra a gyümölcsökből és a mascarponekrémből halmozzunk kis kupacokat a gyümölcsök mellé. Díszítsük citromfűvel, tejszínhabrózsával és azonnal tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||