Hagymás pác marhához (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 15 perc
Munkaidő: 15 perc
A recept forrása: Gixer
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:   Pácok 
Cimkék: Pácok

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A szeleteket megszórjuk durvára őrölt borssal, megkenjük olajjal és vékonyra vágott hagymakarikákkal borítjuk be. Becsomagolva 2-4 napig pácoljuk hideg helyen. Sütés előtt a pác maradványait lekaparjuk és a húst csak sütés közben sózzuk. Roston vagy grillen süthetjük.