Miccs (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 35 perc A recept forrása: Edina A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Vegyes húsokból Cimkék: Húsételek, Meleg nyári napokra, Sörözés, borozás, Buli, Sült, Grillsütő, Sós, Meleg, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A húsokat kétszer daráljuk le, majd zúzott fokhagymával, sóval, borssal, paprikával fűszerezzük ízlés szerint. Gyúrjuk alaposan össze a szódabikarbónával és pihentessük a hűtőben néhány órát, majd a masszából vizes kézzel formázzunk ujjnyi kolbászkákat és grillrácson, parázs fölött süssük meg. Friss puha kenyérrel, paradicsommal, paprikával és hagymával kínáljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||