Vegán kolbászkrém (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Molnárné A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hústalan feltétek Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Uzsonna, Reggeli, Böjt, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Sós, Hideg, Zöldség, Gabonafélék, Reform konyha Hozzávalók 4 személyre:
A diót, a napraforgómagot és a köményt szárazon enyhén pirítsuk meg. Az olajat melegítsük meg, de ne nagyon forróra és keverjük bele a zúzott fokhagymát és a fűszereket, majd ha kihűlt, a húsdarálón ledarált magokat. Hagyjuk hűtőben pihenni egy éjszakát. Pirított garahamkenyérrel a legfinomabb. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||