Zsázsás zöldsaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Zsóka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Saláták, Főétel mellé, Meleg nyári napokra, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
Az ecetből, a szójaszószból, zúzott fokhagymából és az olajból, sóval és borssal ízesítve készítsünk öntetet, majd daraboljuk bele, a meghámozott őszibarackot, a többi apró kockára vágott alapanyagot, a levágott zsázsát és a rukkolát. Forgassuk össze óvatosan, majd azonnal tálaljuk (legyen az összes hozzávaló hideg). Grillhúsok mellé kitűnően illik. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||