Gorgonzolás krémtúró (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Gézuka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hidegkonyhai készítmények Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Reggeli, Sörözés, borozás, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Buli, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Zöldség, Tejtermékek, Gyümölcsök, Kímélő, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A lágy krémtúrót habosra keverjük a gorgonzolával, ízlés szerint borsozzuk és óvatosan sózzuk. Végül forgassuk bele, a zöldjével együtt, finomra vágott újhagymát. Hűtve tálaljuk. Pirított barnakenyérrel vagy tortillachipsszel. Kínáljunk hozzá ribizlilekvárt, fantasztikus ízkombináció! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||