Diós-márványsajtos mártogató (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Öcsi A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Mártások Cimkék: Mártások, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Meleg nyári napokra, Böjt, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Savanyú, Tejtermékek, Gyümölcsök, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A márványsajtot villával áttörjük, majd hozzákeverjük a citrom levét, a joghurtot, a brandyt, a borsot és a durvára vágott diót. Legalább egy órát hagyjuk összeérni az ízeket. Csíkokra vágott sárgarépával, zellerszárral, karalábéval és almával tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||