Joghurtos lángos (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 0 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hideg mártások Kevert tészták Kelt tészták Cimkék: Hozzávalók 4 személyre:
Az összes hozzávalót egy tálban csomómentesre összekeverjük. Beolajozott, nyitott zacskóban a hűtőszekrénybe tesszük, és egy napig békén hagyjuk! Kb. a háromszorosára dagad! Levágunk a tésztából annyit, amennyit éppen sütni szeretnénk, lisztezett deszkán, adagokra osztjuk, kézzel kerek formára igazítjuk, kihúzzuk, belül vékonyabbra, kívül vastagabbra. Forró olajban sütjük. A nyers tészta napokig eláll a hűtőben és bármikor kivehetünk belőle, ha megkívánja a család, így mindig frissen tálalhatjuk! Sajttal, tejföllel, fokhagymával, de még baracklekvárral is finom! | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||