Kápiás rukkolasaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 5 perc A recept forrása: Edina A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Előételek, Saláták, Meleg nyári napokra, Főétel mellé, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Buli, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Savanyú, Sós, Hideg, Zöldség, Kímélő Hozzávalók 4 személyre:
A hozzávalókat kis kockára vágjuk, a zöldfűszereket finomra aprítjuk és az öntet hozzávalóit egy kis üvegben jól összerázzuk. A hagyma és a paprikakockákat egy tálba tesszük, közvetlenül a tálalás előtt ráöntjük az összerázott öntetet és beleforgatjuk a rukkolát. Fontos hogy minden hozzávaló hideg legyen és csak tálalás előtt keverjük össze, mert a rukkolalevél megfonnyad. Előételnek vagy grillhúsokhoz köretnek adjuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||