Kacsaaprólékleves (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 25 perc A recept forrása: Terka A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Levesek Cimkék: Levesek, Főétel előtt, Hétvégi ebéd, Főtt, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A felforrósított olajban, a feldarabolt aprólékot, a karikára vágott leveszöldséget és az apróra vagdalt hagymát jól megpirítjuk, majd felöntjük másfél liter vízzel, beleszórjuk a fűszereket és takarékon forralva puhára főzzük. Leszűrjük, a hús kicsontozzuk és kis darabokra vágjuk, majd a zöldségekkel együtt visszatesszük a lébe. Külön kifőzött finommetélttel tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||