Csirkecomb curry zöldségekkel (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Pityu A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétköznapi vacsora, Párolt, Bogrács, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A csirkecombokat kicsontozzuk és kockára vágjuk, besózzuk és félretesszük. Az olajat felforrósítjuk és belekeverjük a curry port, amikor felszáll az illata hozzáadjuk a csirkecombkockákat és átsütjük, majd beledobjuk a finomra vágott hagymát és a répaféléket. Rövid pirítás után öntsük fel a kókusztejjel és ha a hús majdnem puha, keverjük hozzá a rózsáira szedett karfiolt és a zöldborsót. Ízlés szerint sózzuk meg. A végére rövid lére forraljuk be. Párolt rizzsel tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||