Kolbászos pogácsa (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 25 perc A recept forrása: Dagi srác A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Sütőben sült tészták Cimkék: Tészták, Kártyaparti , Teaparti, Sörözés, borozás, Buli, Csőben sült, Sós, Húsfélék, Tojás, Tejtermékek, Gabonafélék Hozzávalók 4 személyre:
A kolbászt daráljuk le és a finomra vágott vöröshagymával és a zellerszárral süssük össze. Ha kihűlt, keverjük össze a sütőporral elkevert liszttel, a reszelt sajttal és a többi hozzávalót is belegyúrva készítsünk rugalmas tésztát. Mogyorónyi golyókat formálva tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe és előmelegített, 200 fokos sütőben süssük aranybarmára. Sör vagy bor mellé ajánlom. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||