Toszkán sajtnyárs (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Gézuka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Előételek Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Sós, Hideg, Húsfélék, Tejtermékek, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A recepthez toscanai szalámit esetleg mortadellát használjunk. A magyar téliszalámi túl domináns, elnyomná az ízeket. a szalámit és a sajtot vágjuk, olajbogyónyi darabokra, majd a hozzávalókat fűzzük fogpiszkálóra. Permetezzük meg, olívaolajjal és hintsük meg sóval, borssal. Behűtve tálaljuk. Crostinit vagy szeletelt focacciát adjunk mellé. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||