Füstölt sajtos tojáskrém (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Jocó A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Előételek Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Karácsony, Márton nap, Farsang, Szilveszter, Főtt, Hirtelen sült, Sós, Hideg, Tojás, Tejtermékek, Halak, Gyümölcsök, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A tojásokat keményre főzzük és megtisztítva hűlni hagyjuk. A kifliket, ferdén, centis karikára vágjuk és sütőlapra téve barnára sütjük. A tojásokat áttörjük és a reszelt sajttal, a tejföllel és a finomra vágott petrezselyemzölddel habosra keverjük, közben, a mustárral, borssal és sóval ízesítjük. A krémet, habzsákból, a kiflikarikákra nyomjuk. Citrom és lazacdarabkával díszítve tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||