Füstölt halas tészta zöldségekkel (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: adventi receptverseny A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Főtt tészták Cimkék: Halak és hidegvérűek, Koleszban főztük, Főétel, Hétköznapi vacsora, Böjt, Párolt, Főtt, Sós, Meleg, Halak, Tésztafélék, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető, Adventi receptverseny Hozzávalók 4 személyre:
A sprotni olajában megpároljuk a finomra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a lereszelt sárgarépát. Puhára pároljuk, majd belekeverjük a fűszereket és a többi zöldséget. Felöntjük a tejszínnel és beleforgatjuk a villával összetört halhúst. Összeforraljuk, majd elkeverjük, az időközben, előírás szerint, kifőzött tésztával. A finomra vágott petrezselyemzölddel megszórva, azonnal tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||