Provance-i csirkecomb (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 5 perc A recept forrása: tavaszi-koranyári receptverseny A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétköznapi vacsora, Buli, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Kemence, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Hajón is elkészíthető, tavaszi-koranyári receptverseny Hozzávalók 4 személyre:
A fűszerkeveréket, a fokhagymát és az olajat mozsárba tesszük. A sóval és borssal megszórjuk, majd péppé törjük. A csirkecombokba dörzsöljük a fűszerkeveréket. Tepsibe helyezzük, majd a bort aláöntjük. Fóliával lefedve fél órát sütjük, 175 fokra előmelegített sütőben. Végül a fóliát levéve, a szaftjával locsolgatva, pirosra sütjük. Burgonyapürével és salátával tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||