Tarator (bolgár uborkaleves) (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Panka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Levesek Cimkék: Levesek, Szabadban, Főétel előtt, Macskajajra, Meleg nyári napokra, Hétvégi ebéd, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Zöldség, Tejtermékek, Gyümölcsök, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A joghurtot, az olajat, az ecetet keverjük el annyi vízzel, hogy tejszín sűrűségű levest kapjunk. Adjuk hozzá a finomra vágott kaprot és a kis kockára vágott uborkát. Jól behűtve tálaljuk, a durvára vágott dióval díszítsük. Forró nyári napokra való könnyű leves. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||