Májas-sajtos búboshús (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Edina A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Sertésből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétvégi ebéd, Buli, Rakott, Csőben sült, Sós, Meleg, Zöldség, Húsfélék, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A sertéskarajszeleteket gyengéden kiverem, majd a széleit bevagdosom. Sóval, borssal meghintem, majd a felhevített olajban elősütöm. A bacont felkockázva a hús sütőzsiradékában megpirítom, a finomra vágott hagymát hozzáadva összepárolom. Belekeverem a fűszereket és a májkrémet. Rákenem a húsokra, beborítom a sajtszeletekkel és 15 perc alatt, 200 fokos sütőben készre sütöm. Burgonyapürével és sok salátával tálalom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||