Olaszos rántott szelet (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Pucka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Sertésből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétvégi ebéd, Bundázott , Rakott, Párolt, Sós, Meleg, Húsfélék, Tojás, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A finomra vágott vöröshagymát, az olajon átpirítjuk. Hozzáadjuk a bort, a fűszereket és a sűrített paradicsomot, sűrűre forraljuk. A kivert hússzeleteket lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban kisütjük, majd a szeleteket tűzálló tálba szedjük. A tetejére szórjuk a sajtot és a mártással leöntjük. 200 fokos sütőben összesütjük, főtt tésztával vagy párolt rizzsel tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||