Mustáros-tejszínes csirkemell (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 40 perc A recept forrása: Ildi A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Buli, Párolt, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A felhevített olajon átpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd a zúzott fokhagymával és a mustárokkal elkeverjük. A csíkokra vágott csirkemellel átforgatjuk és átsütjük. Belekeverjük a tejszínt, a finomra vágott petrezselymet, sóval, borssal ízesítve, főtt tésztával vagy párolt rizzsel tálaljuk. A tetejére reszelt parmezánt szórhatunk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||