Mézes-chilis csirkenyárs (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Joe A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Buli, Meleg nyári napokra, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Göngyölt, Nyárs , Grillsütő, Édes, Sós, Csípős, Meleg, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A csirkemellet kicsontozzuk, majd csíkokra vágjuk. Sóval és borssal meghintjük és fél órát pihenni hagyjuk. A pác többi hozzávalóját botmixerbe tesszük és átzúzzuk. A csirkemellcsíkokat, S alakban, a beáztatott pálcikákra húzzuk és a mézes páccal lekenve ismét pihenni hagyjuk. Egy éjszaka sem árt neki. Végül közepesre emelt grillrácson vagy tepsi szélére téve a nyársat, többször forgatva, fél óra alatt megsütjük. Párolt rizzsel és sok salátával tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||