Fetás pepperoni (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása: Pákász
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:   Előételek 
Cimkék: Előételek, Főétel előtt, Buli, Hétvégi ebéd, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
igény szerint olívaolaj 901 0 99.6 0 0 0
10 dkg fetasajt 635 0.2 70 0.4 0 0
20 db pepperóni ? ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
Az ecetes paprikák két végét levágjuk és lecsepegtetjük. A fetát áttörjük és habzsákból a paprikák üregébe nyomjuk. Üvegbe tesszük, majd annyi olajjal, amennyi ellepi leöntjük. Két napi pihentetés után tálaljuk.
Előételnek kínáljuk.