Orosz hússaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Teaparti, Kártyaparti , Sörözés, borozás, Buli, Hirtelen sült, Főtt, Sós, Savanyú, Hideg, Húsfélék, Zöldség, Gyümölcsök Hozzávalók 4 személyre:
A vékony szeletekre vágott húst sózzuk, borsozzuk, majd az olajon megsütjük és hagyjuk kihűlni. A burgonyát héjában megfőzzük és megtisztítjuk. Az alma magházát félbevágva eltávolítjuk, majd csíkokra vágjuk, a burgonyát, az uborkát és a húst hasonló darabokra vágjuk. Az öntethez valókat, az aprított tárkonnyal összekeverjük és összeforgatjuk a hozzávalókkal és néhány órára hűtőbe tesszük, majd pirítóssal tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||