Sienai lépes crostini (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Gépész A recept nehézségi foka: 1 Helye a tartalomjegyzékben: Előételek Cimkék: Előételek, Sörözés, borozás, Buli, Hétvégi ebéd, Párolt, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A reszelt hagymát pirítsuk át két evőkanál vajon. Ha barnulni kezd adjuk hozzá a darált lépet és májat. Süssük át és adjuk hozzá a citromhéjat, a finomra vágott petrezselyemzöldet és a paradicsompürét. Pároljuk 10 percig, ha nagyon sülne adjunk hozzá egy-egy evőkanál vizet. A legvégén keverjük bele a maradék vajjal simára kevert szardellát és kapribogyót. Pirítósra kenve frissen tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||