Kolbászos pulykanyárs (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Gézuka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Vegyes húsokból Cimkék: Húsételek, Főétel, Szabadban, Hétvégi ebéd, Buli, Göngyölt, Sült, Grillsütő, Sós, Meleg, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A pulykamellet felszeleteljük és a szeleteket egymás mellé téve, fólia alatt, vékony téglalappá verjük. A bőrétől megfosztott kolbászt, villával összetörjük és a húsra kenjük. Szorosan feltekerjük, sóval, borssal meghintjük, majd ujjnyi karikára vágjuk. Beáztatott bambuszpálcára szúrjuk. Közepes magasságra helyezett grillrácson sütjük, közben, az olajba mártott, rozmaringágakkal kenegetjük. Fóliában sült burgonyával és salátával tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||