Marhavagdalt nyárson sütve (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: frsz receptverseny A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Marhából Cimkék: Húsételek, Főétel, Szabadban, Sörözés, borozás, Buli, Hétvégi ebéd, Sült, Nyárs , Grillsütő, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, FRSZ receptverseny Hozzávalók 4 személyre:
A húst, a szalonnát és a fokhagymát kétszer átdaráljuk. A masszát sózva, borsozva jól átkeverjük és kétujjnyi átmérőjű golyókká formáljuk. Hűtőben 2 órát pihentetjük, majd vízbe áztatott nyársakra húzzuk. Közepes magasságra emelt grillrácson, forgatva megsütjük. Mártogatókkal és salátával tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||