Almás rukkolasaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Móni A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Saláták, Köretek, Főétel mellé, Főétel előtt, Meleg nyári napokra, Szabadban, Buli, Böjt, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Zöldség, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
Tálalás előtt készítsük el a hozzávalókat. A lilahagymát és a kicsumázott zöldalmát apró kockára vágjuk. A koktélparadicsomot hasonlóan, mérettől függően, félbe vagy négybe. A citrom kicsavart levéből, az olívaolajból, sóval és borssal ízesítve keverjünk mártást. Tálalás előtt a saláta többi hozzávalójával együtt forgassuk, óvatosan, össze. Előételnek vagy grill ételek mellé, kisérősalátának adhatjuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||