Harcsás chilis bab (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Halak Cimkék: Halak és hidegvérűek, Főétel, Szabadban, Buli, Böjt, Párolt, Bogrács, Sós, Csípős, Meleg, Halak, Zöldség, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A felhevített olajon megpirítjuk a felaprított vöröshagymát. Közben, zúzott fokhagymával, borssal és őrölt édesköménnyel fűszerezzük. Leöntjük a kézzel összenyomkodott paradicsomkonzervvel, ízesítjük a chilivel és sóval. Enyhe sűrűsödésig forraljuk, hozzáadjuk a lecsepegtetett babot és a kukoricát, majd belekeverjük a kockára vágott harcsafilét. Pár perc alatt összefőzzük, de már ne kevergessük, hogy a hal ne törjön össze. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||