Argentín bélszínkocka (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 35 perc
Munkaidő: 15 perc
A recept forrása: Engabi
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:   Húsételek  Marhából 
Cimkék: Húsételek, Buli, Szabadban, Sült, Grillsütő, Csípős, Húsfélék, Tárcsa, Főétel, Sós

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
ízlés szerint erőspaprika-krém ? ? ? ? ? ?
1 dl olaj 899 0 99.9 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
2 evőkanál mustár 169 5.7 6.4 22 0 0
1 csomag grillfűszer ? ? ? ? ? ?
75 dkg bélszín 119 19 4.4 0.6 0 70
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A bélszínt daraboljuk kockákra. Keverjük össze a mustárt, a grillfűszert, az olajat és az erőspaprika-krémet. Forgassuk bele a bélszínkockákat és hagyjuk állni egy éjszakát. Másnap áztassunk olajba bambuszpálcákat, fűzzük rá a pácolt kockákat és sózzuk meg. Faszénparázs felett sűrűn forgatva süssük meg.