Paradicsom-koktél (Hajókonyha recept)
Elkészítési idő:
10 perc
Munkaidő:
10 perc
A recept forrása:
Molnárné
A recept nehézségi foka:
2
Helye a tartalomjegyzékben:
Alkoholmentes italok
Cimkék:
Hideg
,
Zöldség
,
Meleg nyári napokra
,
Italok
,
Sütés nélkül
,
Főzés nélkül
Hozzávalók 4 személyre:
kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 kg
paradicsom
22
1
0.2
4
1.8
0
3 db pritaminpaprika
55
3.4
0.8
8.6
0
0
1 db
zeller
31
1.4
0.3
5
4.2
0
1 fej vöröshagyma
40
1.2
0.1
8.3
3.1
0
1 szál fehérrépa
30
1.2
0.1
5.9
7.5
0
1 kávéskanál
mustár
169
5.7
6.4
22
0
0
1 evőkanál cukor
402
0
0
99.9
0
0
ízlés szerint
bors
0
0
0
0
0
0
ízlés szerint
konyhasó
0
0
0
0
0
0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A megtisztított hozzávalókat gyümölcscentrifugába dobjuk és a levét kipréseljük, a fűszerekkel ízesítjük és jól behűtjük.
Egy leveles zellerszárral díszítve kínáljuk.