| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 1 evőkanál tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 | 
| 3 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 40 dkg				
		lapocka (sertés)   | 286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||