Rizses garnélasaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Dorka A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Előételek, Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Meleg nyári napokra, Buli, Bálint nap, Hétvégi ebéd, Főtt, Sós, Savanyú, Hideg, Zöldség, Hidegvérűek, Gabonafélék Hozzávalók 4 személyre:
A rákot, a zöldborsót és a rizst főzzük meg, majd hagyjuk kihűlni. A zöldségeket vágjuk apróra, a újhagymát zöldjével együtt. A majonézből, a fehérborral, citromlével, sóval, borssal ízesítve keverjünk mártást, Az összes hozzávalót forgassuk bele, majd salátalevéllel bélelt tálba halmozzuk és paradicsomgerezdekkel díszítve, jól behűtve tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||