Sajttal töltött hamburgerhús (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Vegyes húsokból Cimkék: Húsételek, Főétel, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Tizórai gyerekeknek , Buli, Szilveszter, Töltött, Csőben sült, Grillsütő, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A húsokat finom tárcsájú húsdarálón kétszer ledaráljuk. Összegyúrjuk a zúzott fokhagymával, a lereszelt hagymával és a fűszerekkel. Tenyérnyi, de a szokásosnál vékonyabb pogácsákat készítünk. Minden második pogácsa közepére halmozunk a kis kockára vágott fetából, majd egy másik hússal betakarjuk. Finoman lenyomkodjuk a közepét, kicsit erőteljesebben a szélét, hogy a sajt ne folyhasson ki. Olajjal kikent sütőlapon 180 fokra előmelegített sütőben, 15-20 perc alatt elkészül, de szezonban a faszenes grillt ajánlom. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||