Mustáros harcsafilé (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Pityu A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Halak Cimkék: Halak és hidegvérűek, Főétel, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Buli, Karácsony, Böjt, Bundázott , Hirtelen sült, Olajsütő, Sós, Meleg, Halak, Tojás, Zöldség, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A harcsafilét sózzuk be és hagyjuk állni fél órát. Töröljük, papírkendővel, szárazra, majd mártsuk meg a mustárral, sóval és borssal elkevert tojásban. forgassuk meg a burgonyapehelyben. Ha vastagabb és ropogósabb panírt szeretnénk, ismét a tojásos keverék, majd a burgonyapehely következzék. Végül, középforró olajban süssük, oldalanként 3 percig vagy, amíg aranybarnára nem sül. Köret nélkül is tálalhatjuk, de, a nagyétkűek, párolt rizzsel fogyaszthatják, sok salátával. Aioli mártás adhatunk hozzá. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||