az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
Nagy fej gombákat válasszunk, a tönkjüket törjük ki, majd a fejeket, sóval, kevés ecettel ízesített, forrásban lévő vízben egy percig főzzük. Jól lecsepegtetve tegyük félre. Az olajba a finomra vágott hagymát és a gombatönköket pároljuk meg. Süssük össze a héjától megfosztott, belemorzsolt kolbásszal. Ha langyosra hűét keverjük bele a juhtúrót. Sót. borsot ízlésünknek megfelelően, de óvatosan keverjünk hozzá. A masszát töltsük a gombafejekbe, majd a sajtszeletekkel borítsuk be. Grill alatt vagy forró sütőben süssük pirosra.
Vendégváró étek, csak sütni kell frissen. Türelmetlen grillvendégekhez ajánlom.
Kenyér és saláta illik hozzá.