Almaszendvics (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 25 perc A recept forrása: www.gastronomiapomodoro.com A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hidegkonyhai készítmények Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Uzsonna, Sörözés, borozás, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Sós, Hideg, Zöldség, Gyümölcsök, Tejtermékek, Reform konyha Hozzávalók 4 személyre:
Mártsuk forrásban lévő vízbe a csokor metélőhagymát, vegyük ki, majd folyó hideg vízben hűtsük ki, és csöpögtessük le. Mossuk meg az almákat, vágjuk fel vékony szeletekre, és csöpögtessünk rá citromlevet, hogy ne barnuljanak be a szeletek. Vegyünk egy szeletet, kenjük meg gorgonzolával, majd tegyünk rá egy másikat. Készítsük el így az összes szeletet. Mindegyik kis szendvicset metélőhagymával díszítsünk és így tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||