Sárgarépás zellersaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: D. Béla A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Saláták, Előételek, Főétel előtt, Főétel mellé, Meleg nyári napokra, Buli, Böjt, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Sós, Hideg, Zöldség, Kímélő, Reform konyha Hozzávalók 4 személyre:
A zellert és a sárgarépát meghámozzuk, majd külön-külön lereszeljük, a zellert elkeverjük a citrom levével és fél óráig állni hagyjuk. A zöldjével együtt karikára vágott újhagymát, a répát és a zellert összekeverjük és összeforgatjuk az öntettel. Salátalevelekkel bélelt tálban kínáljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||