Babpástétom (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Panka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hidegkonyhai készítmények Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Köretek, Főétel mellé, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Buli, Főtt, Sós, Hideg, Meleg, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A beáztatott babot friss, sós vízben puhára főzzük. Közben a keményre főtt tojásokat megtisztítjuk és apró kockára vágjuk. A libazsíron aranybarnára pirítjuk a finomra vágott vöröshagymát. A babot lecsöpögtetve botmixerrel pürésítjük, majd a többi hozzávalóval habosra keverjük. Melegen köretként, hidegen pirítóssal tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||