Buffalo csirkeszárnyak (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Jocó A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Sörözés, borozás, Buli, Hirtelen sült, Csípős, Sós, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre: Kéksajt mártás
Buffalo csirkeszárnyak
Kéksajt mártás A sajtot lereszeljük vagy villával áttörjük, a fokhagymát összezúzzuk és a hozzávalókat összekeverjük, Ízlésünk szerint fűszerezzük, de a sózással legyünk óvatosak, mert a kéksajt is sós. Tálalás előtt két órát hagyjuk hűtőben, hogy az ízek összeérjenek. Buffalo csirkeszárnyak A csirkeszárnyakat három darabra vágjuk, a szárnyvégeket eltesszük. A többi darabot bő, forró olajba, 10 perc alatt pirosra sütjük. Ha kész, lecsepegtetjük és hozzáadjuk a vajjal kikevert erőspaprika szószt, jól átforgatjuk, összerázzuk, hogy mindenütt érje a fűszeres vaj. Forrón tálaljuk, szárzeller darabokkal és a kéksajt mártással. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||