Mázas bárányborda (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 5 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Egyéb négylábúak Cimkék: Húsételek, Főétel, Meleg nyári napokra, Szabadban, Buli, Húsvét, Hétvégi ebéd, Hirtelen sült, Grillsütő, Édes, Sós, Meleg, Húsfélék, Gyümölcsök Hozzávalók 4 személyre:
A báránybordát fektessük grillrácsra és süssük 4 percig. Fordítsuk meg és sózzuk, borsozzuk, ismét négy percig grillezzük. Kenjük meg a narancslekvárral elkevert citromlével, újabb fordítás után, két perc pirítás és közben a másik oldalt is fűszerezzük be és kenjük meg a lekváros keverékkel. Ezt az oldalt is süssük 2 percig és tálaljuk a húst. Zöldsalátát kínáljunk hozzá, nagyétkűeknek pitát vagy friss kenyeret adhatunk mellé. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||