Trák mártogatós fetával (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Kriszti A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Előételek Cimkék: Mártások, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Teaparti, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Buli, Hétvégi ebéd, Hirtelen sült, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Csípős, Hideg, Zöldség, Tejtermékek, Kímélő, Reform konyha Hozzávalók 4 személyre:
A zöldpaprikát, a hegyes, erős az igazi, az olaj felében átsütjük, majd a bőrét lehúzzuk. Kimagozva, kicsumázva, a maradék olajjal és a finomra vagdalt petrezselyemmel elkeverjük a feta sajttal. Ha szükséges olívaolajat, még adhatunk hozzá. Sűrű, de mártogatható szószt kell kapnunk. Behűtve tálaljuk, darabolt zöldség vagy pita mellé. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||