Provance-i grillezett nyúlcomb (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: frsz receptverseny A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Egyéb négylábúak Cimkék: Húsételek, Főétel, Meleg nyári napokra, Szabadban, Hétvégi ebéd, Főtt, Sült, Grillsütő, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, FRSZ receptverseny Hozzávalók 4 személyre:
Fazékban vizet forralunk és beledobjuk a vöröshagymát, a fokhagymát és a babérlevelet. Megsózzuk és beletesszük a nyúlcombokat. Takarékon, lefedve főzzük 10 percig, majd a lángot eloltva, a lében, hagyjuk kihűlni a húst. Csepegtessük le a combokat és kenjük be vékonyan olajjal és szórjuk meg borssal és a fűszerkeverékkel. Középmagasra emelt grillrácson, időnként olajjal bekenve, néhányszor megfordítva süssük pirosra. Salátával tálaljuk. Ha kicsik a combok, személyenként, számoljunk kettőt. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||