Mustáros-baconos csirkecomb diszkoszban (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Andika A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hideg téli napokra, Szabadban, Hétvégi ebéd, Sült, Diszkosz, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A csirkecombokat bevagdossuk. lehet 12 darab felsőcombot is használni. Bedörzsöljük, a finomra vágott hagymából, a zúzott fokhagymából, a mustárból, a sóból, a borsból és a borból kevert masszával. 10 percig állni hagyjuk, majd újból átforgatjuk. A diszkoszt alufóliával kibéleljük, majd beterítjük a bacon felével, rárakosgatjuk a combokat és befedjük a többi baconnal. A diszkoszt lezárjuk és bő órára parázsba tesszük. Fóliába tekert, parázsban sült, burgonyával tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||