Mortadella töltve (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Terka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hidegkonyhai készítmények Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Előételek, Főétel előtt, Uzsonna, Sörözés, borozás, Teaparti, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Tizórai gyerekeknek , Buli, Hétvégi ebéd, Szabadban, Göngyölt, Töltött, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Húsfélék, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető, tavaszi-koranyári receptverseny Hozzávalók 4 személyre:
A mortadellaszeleteket félig egymásra helyezve leterítjük. Az újhagymát hosszában négybe vágjuk, majd 10 szálat félretéve, a többit finomra vágjuk. A répát és az uborkát durvára reszeljük. A krémsajtot a majonézzel lazítjuk, majd belekeverjük a zöldségeket. A masszát a mortadellára kenjük, de, az egyik szélén, hagyjunk két ujjnyi helyet szabadon. Hosszában tekerjük fel, majd a félretett hagymaszálakkal kössük át. Hűtsük be és tálalás előtt szeleteljük fel. Friss bagettel tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||