Vörösboros-zöldséges sertésragu (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Sertésből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétvégi ebéd, Buli, Párolt, Bogrács, Édes, Sós, Meleg, Zöldség, Gyümölcsök, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A ferforrósított olajon megpároljuk a finomra metzélt hagymát, majd a kockára vágott karajt enyhe barnulásig sütjük rajta. Közben szórjuk rá a fűszereket. Kevés vizet aláöntve pároljuk félpuhára. Egy másik edényben forraljuk fel a bort és szórjuk bele a zöldségeket és a nagyobb kockára vágott paprikát. Amnit a zöldségek kiolvadtak, öntsük a húsos keverékhez. Pároljuk, amíg a hús meg nem puhul, a végére süssük el a levét és tálalás előtt két perccel keverjük bele a mazsolát. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||