Vadpác fűszerkeverék (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása: Edina
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:   Fűszerkeverékek, ízesítők 
Cimkék: Fűszerkeverékek

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 teáskanál feketebors 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál fehérbors 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál rózsabors 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál mustármag 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál koriander 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál borókabogyó 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál szegfűbors 0 0 0 0 0 0
2 db babérlevél 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A babérlevelet ollóval kis kockákra vágjuk, babérport nem ajánlott használni. A többi hozzávalóval összekeverjük. Jól zárható dobozban sokáig eláll.
A további felhasználását lásd a receptekben.