Rozmaringos borjúsaslik (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 30 perc A recept forrása: Móni A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Marhából Cimkék: Húsételek, Főétel, Meleg nyári napokra, Sült, Grillsütő, Tárcsa, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A borjúhúst lehártyázzuk és kockára, a szalonnát hasonló méretű szeletekre vágjuk. A fokhagymát apróra vágjuk és a rozmaringlevéllel és borssal ízesített olajba forgatjuk. Belekeverjük a húsdarabokat és a szalonnát, majd hűtőben egy éjszakát pácoljuk. Másnap a karikára vágott paradicsomot, húst és a szalonnát bambusznyársakra húzzuk. Grillrácson, forgatva pirosra sütjük. Salátával és friss puha kenyérrel tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||