| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 40 dkg füstöltkolbász | 315 | 14.5 | 28.3 | 0.2 | 0 | 132 |
| 40 dkg fusili | 376 | 13.1 | 1.8 | 76.8 | 0.5 | 68 |
| 1 csokor bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1/2 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
| 1 doboz fehérbabkonzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 doboz hámozottparadicsom-konzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 4 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| 10 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||