| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 30 dkg fehérbabkonzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 4 evőkanál friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 |
| 1/2 teáskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1/2 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| 1/2 dl napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
Az olaj kivételével mehet minden a turmixba / botmixer poharába, kapcsold be a gépet, keverd krémesre a masszát és apránként add hozzá az olajat. Mixeld folyamatosan, majd amikor úgy ítéled, elég, nyugodtan hagyd abba, lehet, hogy Neked kevesebb olaj is elég bele!